articles @ solar-air.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Home

Solar-Air collectoren

Warmte zonder gas of stroom, met onze Solar-Air collectoren, nieuw in Nederland

Solar-Air collectoren verhogen het comfort. Ze verwarmen en ventileren met gratis energie van de zon. Het comfort gaat omhoog en de energiekosten omlaag. 

Er zijn twee typen Solar-Air collectoren:

  • De TWINSOLAR® collectoren verwarmen en ventileren woningen, vakantiehuizen, schuren en kelders en kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Door de ventilatie verminderen TWINSOLAR® collectoren de luchtvochtigheid in uw woning, zodat een beter woonklimaat ontstaat en het filtersysteem zorgt ook nog voor schonere lucht in uw huis.
  • De JUMBOSOLAR® collectoren verwarmen en ventileren grote hallen, zwembaden, kantoren en schoolgebouwen. De JUMBOSOLAR® collectoren worden ook veel gebruikt om de energiekosten van droogprocessen in industrie en landbouw aanzienlijk te verlagen.

De Solar-Air techniek bewijst zich wereldwijd al veertig jaar en is nu ook leverbaar in Nederland.

Neem contact op met de importeur ES&S via mail, telefoon of whatsapp voor advies op maat over de toepassing van Solar-Air collectoren van Grammer.

Besparen op energie-kosten was nog nooit zo gemakkelijk.

JUMBOSOLAR

zakelijke markt

Al veertig jaar bewijzen de grote JUMBOSOLAR systemen hun meerwaarde voor grote hallen, zwembaden en in de industrie.

TWINSOLAR

voor de particulier

TWINSOLAR is de compacte zonnecollector, die particulieren helpt om met de zon hun huis, kelder en vakantiehuis te verwarmen, ventileren en ontvochtigen

 

Solar Keymark gecertificeerd

Grammer Solar is de eerste Solar Keymark gecertificeerde fabrikant van Solar-Air collectoren. Grammer Solar produceert al 40 jaar hoogwaardige luchtcollectoren op de bedrijfslocatie in Duitsland. De Solar-Air collectoren van Grammer zijn, in samenwerking met onafhankelijke instituten, de afgelopen 40 jaar intensief getest en geoptimaliseerd. In 2014 bestaan er officiële testnormen voor Solar-Air collectoren. Solar-Air collectoren van Grammer Solar kregen het predicaat "excellent" en zijn Solar Keymark gecertificeerd.

 

whatsapp

whatsapp