articles @ solar-air.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

(toepassing)

Vakantiehuis ventileren en verwarmen met TWINSOLAR

Vakantiehuisjes zijn niet altijd bezet. Na langere afwezigheid is er vaak niet voldoende gelucht, en is de temperatuur zo laag, dat er schimmelvorming op kan treden. Dat levert nare luchtjes op bij terugkomst. 

TWINSOLAR maakt ook tijdens uw afwezigheid geheel zelfstandig gebruik van ieder straaltje zon om de temperatuur te verhogen en actief te ventileren. De ramen hoeven niet op een kier en het kost geen druppel stroom. 

Voorbeelden in de praktijk

Vakantiehuis met TWINSOLAR

Deze TWINSOLAR staat nu een jaar op ons dak. We zijn bijzonder tevreden. Eerst hadden we altijd een muffe, vochtige geur en bovendien groeide er her en der schimmel op mure, gordijnen en kleding. SInds we de  TWINSOLAR hebben geïnstalleerd behoren deze problemen tot het verleden. 

Rudolph J.,
 

*

Vakantiehuis in Zweden met Twin Solar

De Twinsolar op het dak van dit vakantiehuis in Zweden houdt ook tijdens afwezigheid van de eigenaren de temperatuur en luchtvochtigheid op peil, zodat er geen schimmelvorming plaatsvindt. 

 

*

Vakantiehuis in Zweden

Dit vakantiehuis wordt geventileerd en verwarmd door een TwinSolar van 6m²

*

Vragen die andere mensen stellen over vakantiehuis ventileren en verwarmen:

 • Heeft het zin om een warmtepomp in mijn vakantiehuisje te zetten?

  Ja dat kan, maar er is een veel goedkopere en duurzame oplossing om uw vakantiewoning te verwarmen en te ventileren. Met Solar-air collectoren van Grammer wordt zonlicht op efficiënte wijze in warme lucht omgezet en in uw vakantiewoning geblazen. De collector verbruikt geen stroom of gas en werkt gewoon door tijdens uw afwezigheid.

 • Wie geeft mij advies over het verwarmen van mijn vakantiewoning?

  Er is een nieuwe techniek waarmee u warme lucht uit zonlicht haalt. ES&S adviseert u graag over deze ieuwe duurzame collectoren die zonder gas of stroom uw vakantiewoning verwarmen.
 • Kan mijn vakantie woning ook van het gas af?

  Uw vakantiewoning kan voor het grootste deel van het gas af met de nieuwe techniek van solar-air collectoren van Grammer uit Duitsland. Deze collectoren maken op zeer efficiënte wijze warme lucht uit zonlicht.
 • Kan ik met zonne energie mijn vakantiewoning duurzaam ventileren?

  Ja, met de Solar-air collectoren van Grammer kunt u zonder stroom of gas uw vakantiewoning verwarmen en ventileren.
 • Kan ik met zonne energie mijn vakantiewoning duurzaam verwarmen?

  Ja, in Duitsland is al jarenlange ervaring met het gebruik van Solar-air collectoren van Grammer om het energieverbruik te verduurzamen
 • Wat is een goede airconditioning voor mijn vakantiewoning?

  Met Solar-air collectoren wordt uw vakantiewoning geventileerd op zonne-energie en in de zomer wordt koele nachtlucht in uw woning geblazen.
 • Wat is een alternatief voor elektrische verwarming van mijn vakantiehuisje?

  Bespaar veel op elektriciteitsrekening door het gebruik van de duurzame solar-air collectoren die zonlicht omzetten in warme lucht zonder stroom of gasverbruik.
 • Hoe kan ik goedkoop mijn vakantiewoning verwarmen?

  Met de huidige hoge gasprijzen kunt u veel besparen op uw energierekening door het gebruik van solar-air collectoren die zonlicht omzetten in warme lucht en ook zorgen voor een droog klimaat in uw woning
 • Hoe verwarm ik mijn vakantiewoning als ik er niet ben?

  Met solar-air collectoren van Grammer kunt u veilig zonder stroom- of gaskosten uw vakantiewoning verwarmen en ventileren, ook als u niet aanwezig bent. De collectoren zijn 100% brandveilig en u hoeft ook geen raam meer open te laten.
 • Hoe ventileer ik mijn vakantiewoning als ik er niet ben?

  Met solar-air collectoren van Grammer kunt u veilig zonder stroom- of gaskosten uw vakantiewoning verwarmen en ventileren, ook als u niet aanwezig bent. De collectoren zijn 100% brandveilig en u hoeft ook geen raam meer open te laten.
 • Wat is die muffe lucht na de winter in mijn vakantiewoning?

  De ingebouwde ventilator van de Solar-air collector werkt op een zonnecel en verbruikt dus geen stroom. Er wordt 125m3 lucht per uur eerst gefilterd en daarna door de collector opgewarmd en uw woning ingeblazen. Een mooie en duurzame combinatie van verwarmen en ventileren.
 • Hoe voorkom ik vocht in mijn stacaravan?

  Met solar-air collectoren van Grammer kunt u veilig zonder stroom- of gaskosten uw vakantiewoning verwarmen en ventileren, ook als u niet aanwezig bent. De op zonne-cel aangedreven ventilator blaast 125M3 warme en gefilterde verse buitenlucht per uur in uw stacaravan zodra de zon schijnt. De collectoren zijn 100% brandveilig en u hoeft ook geen raam meer open te laten.
 • Hoe kan ik de energiekosten van mijn vakantiehuisje verlagen?

  De huidige hoge energiekosten kunt u eenvoudig en duurzaam aanzienlijk verlagen met de solar-air collectoren van Grammer. Deze nieuwe technek zet zonlicht om i warme lucht. Daarnaast ventileert u de woning met gefilterde buitenlucht waardoor vocht en schimmel tot het verleden behoren. De collectoren zijn eenvoudig te monteren, zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.
 • Kan ik een warmtepomp in mijn vakantiewoning plaatsen?

  Ja dat kan, maar er is een veel goedkopere en duurzame oplossing om uw vakantiewoning te verwarmen en te ventileren. Met Solar-air collectoren van Grammer wordt zonlicht op efficiënte wijze in warme lucht omgezet en in uw vakantiewoning geblazen. De collector verbruikt geen stroom of gas en werkt gewoon door tijdens uw afwezigheid. De collectoren zijn eenvoudig te monteren, zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.
 • Hoe voorkom ik vocht en schimmel in mijn vakantiewoning?

  De huidige hoge energiekosten kunt u eenvoudig en duurzaam aanzienlijk verlagen met de solar-air collectoren van Grammer. Deze nieuwe techniek zet zonlicht om in warme lucht. Daarnaast ventileert u de woning met gefilterde buitenlucht waardoor vocht en schimmel tot het verleden behoren. De collectoren zijn eenvoudig te monteren, zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.
 • Kan ik op energie besparen in mijn vakantiewoning?

  De huidige hoge energiekosten kunt u eenvoudig en duurzaam aanzienlijk verlagen met de solar-air collectoren van Grammer. Deze nieuwe techniek zet zonlicht om in warme lucht. Daarnaast ventileert u de woning met gefilterde buitenlucht waardoor vocht en schimmel tot het verleden behoren. De collectoren zijn eenvoudig te monteren, zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.

 

 

 

 

 

ᐊ Terug naar TWINSOLAR

  whatsapp

  whatsapp